Over ons

Verstopt in de wijk Wittevrouwen zit ons table d’hôte op de Bollenhofsestraat 142, we serveren een 3-, 4- of 5 gangen* verrassingsmenu vanaf €33,50.

Raoul is van mening dat C’est Ça toegankelijk moet blijven voor iedereen. De prijs moet betaalbaar blijven en de kwaliteit hoog. Dit is natuurlijk een uitdaging en vraagt veel aandacht, maar die hebben we gelukkig volop. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we de gast het gevoel van welkom geven, een warm bad van huiselijkheid, aandacht en zorg.

We werken al jaren samen met een vast team aan leveranciers, waaronder Ecofields, Roberto Gelato, de Goey-Koot en Veerman Vis. Elke week is ons doel om onze gasten weer te verrassen met mooie gerechten, Onze aandacht gaat naar biologisch en koken we puur en klassiek en met onze eigen handtekening.

Zin om een avond niet te hoeven koken en toch het gevoel hebben dat je thuis aan tafel zit? Bij elk gerecht een bijpassende wijn, zorgvuldig door ons uitgekozen? En dat onder het genot van klassieke Franse chansons? Schuif dan zeker een keertje aan!

*We serveren van zondag t/m donderdag ook een 3 of 4 gangen menu die u zelf kan     samenstellen.

>VRIJDAG EN ZATERDAG SERVEREN WE ALLEEN 5 GANGEN<

Naast het restaurant doen we ook regelmatig uitstapjes in de vorm van een pop ups. We verplaatsen ons dan naar een lokatie. De afgelopen jaren heeft er al een paar keer een diner plaats gevonden in de koeienstal op boerderij Slagmaat te Bunnik. Een ijsdiner ism Roberto, een bierdiner ism met de gebroeders vd Streek. Voor meer info check onze fb pagina.

Á Bientot!